• Jun : 30 : 2017 - SENTINTA FINALA PENTRU CARMEN MARINESCU
  • Jun : 30 : 2017 - ANUNT PRIMARIA SLATINA
  • Jun : 6 : 2017 - DIICOT “BUBUIE” inca o retea de traficanti de droguri
  • Mar : 29 : 2017 - PODUL DE PESTE OLT, ÎNCEPUT DE BIBESCU ŞI DESĂVÂRŞIT DE CAROL I
  • Jan : 8 : 2017 - ISJ OLT a decis suspendarea cursurilor in zile de 9 si 10 Ianuarie
  • Un bărbat de 60 de ani din Slatina a fost lovit, duminică dimineaţă, de o maşină a Poliţiei care circula pe contrasens fără să aibă semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Victima a suferit răni grave. La volanul autoturismului MAI se afla agentul de poliţie Ilie Ninel Scrieciu de la biroul rutier din cadrul Poliţiei Slatina.

Evenimentul rutier s-a petrecut după miezul nopţii, în jurul orei 01.00, în zona sediului CEC, la intersecţia dintre strada Primăverii cu bulevardul A.I. Cuza.

„La data de 04.09.2016, orele 00.45, în municipiul Slatina, un bărbat, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, pe o stradă din municipiul Slatina, încălcând semnificația indicatorului rutier „accesul interzis”, la efectuarea virajului la dreapta, a acroşat  un pieton, de 60 ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis”,se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Mai exact, maşina la volanul căreia se afla agentul Ilie Ninel Scrieciu, agent la biroul rutier, plecase de la sediul Poliţiei Slatina pe strada Primăverii (arteră cu sens unic), nu în direcţia regulamentară, ci pe contrasens, către intersecţia cu B-dul A.I.Cuza, încălcând indicatorul rutier din zonă care interzice accesul în direcţia pe care s-a înscris poliţistul. Nu peste mult timp autoturismul MAI l-a lovit pe pietonul care, potrivit Poliţiei, se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, apoi transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

„Un echipaj al Ambulanţei a intervenit, duminică dimineaţă, pentru acordarea primului ajutor şi preluarea unui pieton lovit de o maşină a Poliţiei. Pacientul a fost transportat la Spitalul Slatina, fiind apoi transferat la Spitalul Craiova. Probleme medicale mai grave s-au înregistrat la nivelul zonei pulmonare”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtărorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, dr. Marian Furtună.

Poliţistul aflat la volanul maşinii nu era băut, spun colegii săi, în vreme ce victima se afla sub infuenţa băuturilor alcoolice. „Conducătorul auto și victima au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto și 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului. Ambilor le-au fost recoltate probe de sânge”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: olt-alert.ro

Leave a Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Featured Video

SENTINTA FINALA PENTRU CARMEN...

Posted on Jun - 30 - 2017

0 Comment

ANUNT PRIMARIA SLATINA

Posted on Jun - 30 - 2017

0 Comment

DIICOT “BUBUIE” inca o...

Posted on Jun - 6 - 2017

0 Comment

PODUL DE PESTE OLT,...

Posted on Mar - 29 - 2017

0 Comment

ISJ OLT a decis...

Posted on Jan - 8 - 2017

0 Comment

AL 45-LEA PRESEDINTE AMERICAN...

Posted on Nov - 9 - 2016

0 Comment

Patronul HEXI PHARMA mort...

Posted on May - 22 - 2016

0 Comment

Legea dării în plată...

Posted on Apr - 28 - 2016

0 Comment

Ceremonie de 1 Decembrie...

Posted on Nov - 29 - 2015

0 Comment

Twitter updates

No public Twitter messages.

Sponsors

  • Bancuri Haioase :)
  • RADIO SLATINA
  • wordpress statistics